Het Puppy Pact

Terug naar overzicht “Puppycursus”

Formule?

Het Puppy Pact START bestaat uit 7 privé lessen.

Kostprijs: 330 euro

De lessen zijn een combinatie van theorie en praktijk. Een goede opvoeding van de pup vraagt om voldoende kennis door de eigenaar. Een heleboel nuttige topics zullen dus uitgebreid aan bod komen: socialisatie – zindelijkheid – ontwikkeling van de pup – wat is normaal gedrag en wat niet – alleen leren zijn – puppybijtgedrag – vernielen – opspringen – valkuilen van de mens in de omgang met de pup, lichaamstaal,

Tijdens de privélessen is er alle ruimte voor al jouw vragen ivm de pup.

We gaan ook samen aan de slag om een aantal basissignalen aan te leren zoals bv. de naam – wandelen zonder trekken aan de lange lijn en de korte lijn – hier komen – wachten – rustoefening – volgen – los laten – zit – liggen. De oefeningen worden in een rustige omgeving (voornamelijk indoor) aangeleerd op het tempo van de pup.

We werken op een beloningsgerichte manier.

Indien er ruimte of wens toe is, kunnen de oefeningen worden afgewisseld met snuffelspellen (oa. Hersenwerk) of aanrakingstechnieken (Ttouch).

Waar?

De eerste privéles gaat door bij u thuis (1,30 u). Om praktisch mee te kunnen denken, hebben wij graag een beeld van de leefsituatie van de hond.
De daaropvolgende 6 privélessen vinden plaats op onze buitenlocatie (omheinde weide in Rumst).

Wanneer?

We leggen de agenda’s samen om de privélessen in te plannen. Deze vinden met voorkeur wekelijks plaats.

Het spijt ons, er worden voorlopig geen puppy cursussen zoals hierboven vermeld, aangeboden.

Telefonische/video consulten m.b.t de opvoeding kunnen nog wel gemaakt worden. Dit betreft o.a. de socialisatie, zindelijkheid, alleen leren zijn, de eerste nachten, puppy bijten en vernielen, band opbouwen, lichaamstaal, opspringen, en nog zoveel meer…

Je belt of mailt ons met de vraag om een telefonisch/video consult. We leggen meteen de datum en uur vast van dit consult.
• Wij zenden je per email een korte vragenlijst door. Indien nodig vragen we ook om bepaalde zaken te filmen en naar ons door te sturen (bv via Whatsapp of wetransfer.com).
• Tijdens het consult gaan we een heleboel zaken rond puppy opvoeding bespreken, maar tevens kan je al je vragen stellen die op dat moment voor jou en je pup nodig zijn.
• Een gemiddeld consult duurt 1 uur.
• De kostprijs bedraagt 4 euro per begonnen 5 minuten. Vóór het consult doet u een betaling van 50 euro. Op het einde van het telefonisch consult wordt bepaald hoeveel tijd is besteed en meteen nadien wordt het teveel betaalde terug gestort. Als de tijdsspanne van het uur wordt overschreven, dan zal er gevraagd worden het saldo bij te storten.

Wij wensen iedereen het beste toe en vooral veel plezier met je pup.

Geïnteresseerd?  Neem contact met ons op!

.

VERVOLG op het Puppy Pact:

Na de eerste 7 lessen is er mogelijkheid om het Puppy Pact uit te breiden met 4 extra privé lessen. Deze vervolglessen zijn een verdere verdieping van de geleerde oefeningen en vaardigheden. Ook gaan we nog nieuwe oefeningen aanleren en/of in meer prikkelrijke omgevingen (outdoor) oefenen zoals bv. op onze weide te Rumst. Een goede balans tussen inspanning en ontspanning wordt aangehouden.

Kostprijs: 160 euro

Algemene voorwaarden

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.