Puppy cursus.

Met de juiste en respectvolle opvoeding wordt de basis gelegd voor een stabiele en gelukkige hond!
 
 

Puppy Pact – Privé lessen

Het moment dat de pup bij je thuis komt, is het moment waarop hij begint te onderzoeken en te leren hoe het er in zijn nieuwe gezin en omgeving aan toe zal gaan. Weten hoe je je pup de eerste weken en maanden het best kan begeleiden in zijn nieuwe wereld en hem de juiste dingen beloningsgericht kan aanleren, is de beste start die je jezelf en je pup kan geven. We kunnen je alvast verklappen dat de “baas spelen en de hond domineren en overheersen” niet dé manier zijn. Opvoeden gaat erover dit uniek levend wezentje met kennis, geduld, liefde en een duidelijke en consequente houding te begeleiden zodat het zich kan ontwikkelen op een manier waar hij recht op heeft en verdient.
Aangezien elke hond en eigenaar, alsook de verwachtingen verschillend zijn, vinden wij het fijn en efficiënt om een groot deel van de lessen op individuele basis te laten doorgaan. Via deze privélessen stemmen we de opvoeding en de training af op de eigenaar(s) en pup.
Wens jij te weten hoe je hond denkt en leert, hoe hij/zij een leuke en meewerkende hond kan worden, hoe je een fijne relatie opbouwt en vooral hoe je dit met een persoonlijke en professionele aanpak ook nog op een leuke manier kan doen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het Puppy pact zal je zeker aanspreken!

KLIK HIER VOOR PRAKTISCHE INFO

 

 

 

Comments are closed.

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.